2009 - 2012
‘Move Forward Project’
In opdracht van: Soa Aids Nederland

Project in Macedonië, Oeganda, Egypte en Vietnam, gericht op het ondersteunen van sekswerkers in hun loopbaanontwikkeling. TKC is op drie vlakken binnen het project betrokken:

  • Needs assessment: uitvoeren en coördineren van een behoeftenonderzoek onder sekswerkers in elk van de vier landen. De bevindingen worden gepubliceerd in een onderzoeksrapport met aanbevelingen voor pilotprojecten in elk van de vier landen.
  • Best practices: onderzoek naar wereldwijde ‘best practices’ op het gebied van loopbaanontwikkeling voor sekswerkers, gepresenteerd in een onderzoeksrapport.
  • Evaluatie en eindrapportage: evaluatie van en publicatie over de eindresultaten van de pilot projecten en het Move Forward Project als geheel.2008

De kracht van de praktijk’
In opdracht van: Soa Aids Nederland

Een vergelijkende literatuurstudie ter gelegenheid van Wereld Aids Dag op 1 december 2008, waarin wordt belicht in hoeverre aanbevelingen uit onderzoek naar de sociale positie en gezondheid van sekswerkers in Nederland worden vertaald naar de praktijk.


2007

‘Jeugdprostitutie en Mensenhandel in de Gemeente Apeldoorn. Quick scan 2007’ (2007)

In opdracht van: Marcia Albrecht Consultancy

Onderzoek naar jongeren in de prostitutie in de gemeente Apeldoorn. Het onderzoek vormde de opmaat voor verdere ketensamenwerking rondom mensenhandel binnen de gemeente Apeldoorn.

FaLang translation system by Faboba