2011

Ondersteuning bij re-integratie afdelingshoofd Landen en Internationale Projecten

In opdracht van: Amnesty International

Ondersteuning bij re-integratie afdelingshoofd van de sterk strategisch en internationaal opererende afdeling Landen en Internationale Projecten van Amnesty International Nederland. Inhoudelijke en procesmatige aansturing van de afdeling. Nadruk op strategische plannen voor 2012.

 

Interim-functie en begeleiding bij re-integratie Europa coördinator

In opdracht van: Amnesty International

Vervanging en begeleiding bij re-integratie van de Europa coördinator van de afdelingen Landen en Internationale Projecten. Eindverantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van een aantal internationale projecten, o.a. Huiselijk Geweld in Rusland en Bescherming van de Mensenrechten van LGBT Activisten in Rusland.

 

Advisering fondsenwerving en sponsoring

In opdracht van: VieJa Utrecht

Beleidskader ontwikkelen inzake fondsenwerving en sponsoring. Verkennen van nieuwe mogelijkheden.

 

Advisering sociaal ondernemerschap

In opdracht van: Nerf Antiek

Advisering van meubelrestauratiewerkplaats die zich wil omvormen naar een sociale onderneming waar mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt kunnen re-integreren. Ondersteund bij nieuwe profilering en ontwikkeling van een stappenplan.

 

 

2009 - 2011
Advies kwaliteitsbeleid
In opdracht van: VieJa Utrecht
Adviseren van VieJa Utrecht inzake de verdere professionalisering van het kwaliteitsbeleid dat in 2008 in gang is gezet met het behalen van het HKZ certificaat (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Waarborgen van hoge kwaliteit van dienstverlening en inbedding van de PDCA cyclus (Plan Do Check Act) binnen de organisatie. Adviseren van het management met betrekking tot verbeterpunten. Begeleiding van de hercertificering HKZ in 2011.


2007
Interim-functie en advies Amnesty International
In opdracht van: Amnesty International Nederland
Advisering van Amnesty International Nederland met betrekking tot de verdere professionalisering van het Groei en Mobilisatie Programma. Ad interim invulling van de functie van development coordinator.

FaLang translation system by Faboba