2011

Inhoudelijke vernieuwing website ienb

In opdracht van: ienb

(Her)schrijven van teksten en inhoudelijk advies inzake update en vernieuwing website van ienb. Het organisatie- en adviesbureau ienb voert opdrachten uit voor gemeenten, maatschappelijke organisaties, welzijnsorganisaties en woningbouwcorporaties op het gebied van jeugd en jongeren, zorg en veiligheid, en huiselijk geweld.

www.ienb.nl

 

Wegwijsboekjes voor cliënten

In opdracht van: VieJa Utrecht

Schrijven van wegwijsboekjes voor cliënten van VieJa Utrecht waardoor zij gemakkelijker hun weg vinden binnen de organisatie. Naast een algemeen deel is per afdeling specifieke informatie opgenomen over de inhoud van de hulpverlening en het aanbod.

 

Methodiekboekje voor cliënten Tiener- en Jonge Moeders

In opdracht van: VieJa Utrecht

In toegankelijke taal beschrijven van de methodiek competentiegericht werken voor cliënten van de afdeling Tiener- en Jonge Moeders. Ook de nieuwe methodiek Krachtwerk wordt hierin meegenomen.

 

2009
Handboek ‘STI HIV/AIDS and Sex Work’
In opdracht van: Soa Aids Nederland
Schrijven en redigeren van ‘STI HIV/AIDS and Sex Work. Guidelines and Manual for Peer Educators and Trainers’ voor het Youth Peer Network van UNFPA. Het document biedt richtlijnen voor ‘peer educators’ en trainers die met sekswerkers werken.


2008

Inhoudelijke ontwikkeling website Daltonschool

In opdracht van: Daltonschool Culemborg

Inhoudelijke ontwikkeling van een aansprekende website voor de Daltonschool Culemborg, een basisschool met een sterk gemengde schoolbevolking. De website is er op gericht om de school positief onder de aandacht te brengen van leerlingen en ouders van zowel autochtone als allochtone afkomst.

www.daltonschoolculemborg.nl

 

2007
‘Gezond en sterk in sekswerk’
In opdracht van: Soa Aids Nederland
Vijf welzijnsorganisaties in vier regio’s ontwikkelden interventies ter bevordering van de autonomie en weerbaarheid van sekswerkers. De interventies werden gedurende een half jaar uitgevoerd. TKC schreef het eindverslag voor de subsidiegever en het projectvoorstel voor een mogelijk vervolgtraject.

FaLang translation system by Faboba