2005 – 2007    
Development coordinator
In dienst van: Amnesty International Nederland
Ondersteunen van Amnesty-organisaties in het buitenland, vooral in Marokko, Turkije en de Filippijnen, met een focus op organisatieontwikkeling en het coachen van de lokale directeuren. Beheer van een fonds waarop Amnesty-afdelingen uit de hele wereld een beroep kunnen doen.


2003 - 2004    
Project ‘Veilige terugkeer en re-integratie van slachtoffers van vrouwenhandel’
In dienst van: Stichting tegen Vrouwenhandel en ICCO (Interkerkelijke Organisatie voor Ontwikkelingssamenwerking)
Gezamenlijk project van STV en ICCO. Ontwikkelen van een netwerk van organisaties uit Oost-Europa en Azië; onderzoek naar de terugkeer van slachtoffers van mensenhandel; en lobby gericht op het Europees Parlement om vrouwenhandel hoger op de politieke agenda te krijgen.


1995 – 2003    
‘La Strada Program: Prevention of Traffic in Women in Central and Eastern Europe’
In dienst van: Stichting tegen Vrouwenhandel
Projectontwikkeling en projectleiding van het eerste NGO-netwerk tegen vrouwenhandel in Midden- en Oost-Europa. Leidinggeven aan de nationale coördinatoren en verantwoordelijk voor de fondsenwerving en het strategische beleid.
La Strada richt zich met drie continue campagnes op preventie van mensenhandel, opvang van teruggekeerde slachtoffers en beleidsbeïnvloeding. In acht jaar tijd is dit netwerk van de grond af opgebouwd, waarbij La Strada is uitgegroeid tot een internationale netwerkorganisatie in acht Midden- en Oost-Europese landen en een internationaal secretariaat in Amsterdam. Comensha (voorheen STV) is het negende lid van La Strada.
Voor meer informatie: www.lastradainternational.org  


1993 – 1995    
Project ‘Integratie van Hulpverlening en Signalering op het Gebied van Vrouwenhandel’
In dienst van: Stichting tegen Vrouwenhandel
Projectontwikkeling en management van een netwerk in de provincie Gelderland (Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen), waarin instellingen samenwerkten om slachtoffers van vrouwenhandel zo goed mogelijk te begeleiden. Leiding gegeven aan het projectteam en nauwe samenwerking onderhouden met de maatschappelijke opvang, de GG&GD, het RIAGG, advocaten, de politie en het Bureau Slachtofferhulp.
Dit project vormde het eerste Nederlandse initiatief tot ketensamenwerking rondom de zorg voor slachtoffers van mensenhandel. Het vormde de blauwdruk voor het ontwikkelen van soortgelijke netwerken met betrekking tot mensenhandel in heel Nederland.



1992 – 1993    
Beleidsadvies ‘Europees Steunpunt Migranten en Vluchtelingen’
In dienst van: Nederlands Centrum Buitenlanders (nu Forum)
Verzamelen, analyseren en distribueren van informatie over de positie van migranten en vluchtelingen in de Europese Unie.

FaLang translation system by Faboba